Известие

Collapse
No announcement yet.

И аз съм във филма вече :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз съм във филма вече :)

От вчера и аз се мAторизирах със 166, 2.4JTD . Като за начало отлични впечатления. За щастие нищо по окачването не тропа, лопа и т.н. Леко дебитомера е със заспали реакции, иначе от диагностиката излиза, че всичко е ок. Естествено има разни неща за оправяне, та да почнем със следното питане - мигача много рядко се изключва сам - някой да е имал такъв проблем? Другото е, че има крив диск и при спиране при висока скорост тресе. Трето - вие лагер, предполагам в следствие на второто . Дано повече се хвалим отколкото да се оплакваме с тия кораби
    166, 2.4 JTD'00

честито и да няма други проблеми освен тези които описваш.
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Честито колега! Пожелавам безаварийно и щастливо ползване.Относно мигача мога да кажа че и на моята 166 2,4 JTD е така,хич не съм очарован но пък и не е кой зна какъв проблем даже в някои случаи е от полза.Освен това и включването на дългите не е кой знае колко удобно.Ама какво се тия проблемчета на фона на всичко останало.Карай си колата,радвай и се и по възможност отбягвай да се отбиваш до бокса за щяло и не щяло.

Comment

Сега усетих, че като е на скорост и пусна газта и после дам газ се чува едно цъкване, явно някакъв луфт има. Усеща се най-осезаемо на 2-ра. Какво ще да е това?
        166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
          Сега усетих, че като е на скорост и пусна газта и после дам газ се чува едно цъкване, явно някакъв луфт има. Усеща се най-осезаемо на 2-ра. Какво ще да е това?
          Без много да ми се впрягаш в мнението но мисля че е тампон на мотор.Чувал съм че е 300 лева но не е потвърдено.Пробвай с разко тръгване и между първа и втора пусни разко съединитела и пълен газ да чуеш дали ще тропне.Моята трака така.Имам чуството че мотора ще тръгне пред колата.
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

При мен десния мигач се връща , а левия не. Мислех,че така е фабрично...
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

От вчера и аз се мAторизирах със 166, 2.4JTD . Дано повече се хвалим отколкото да се оплакваме с тия кораби
              Честито и от мене да си я ползваш с кеф и да те слуша много !!!
              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Честито колега Остана малко фото да покажеш
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                  И при мен от скоро е така. Тия дни мисля да разбера защо но със сигурност не е фабрично

Честито на колегата и много безавариини.

Comment

А трябва ли да се връщат сами?!?
                    Аз си мислех че не се връщат заради круиз контрола?!
                    безплатни обяви
                    Моята 166

Comment

Честито колега, карай си колата и да не ти дреме за мигачите и мойте не се връщат, че даже и на таблото не светят....Много безаварийни километри!!!
                      "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Ето малко снимки . Значи това с мигачите си е нещо като вариатора при туинспарка
                        Attached Files
                        166, 2.4 JTD'00

Comment

...мигача много рядко се изключва сам - някой да е имал такъв проблем? ...
                          Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                          Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                          И при мен от скоро е така. Тия дни мисля да разбера защо но със сигурност не е фабрично

Честито на колегата и много безавариини.
                          Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                          А трябва ли да се връщат сами?!?
                          Аз си мислех че не се връщат заради круиз контрола?!
                          Тоя филм за втори път го гледам - на Дедрата започна все по-рядко да изключва и накрая спря, но си връщам лостчето ръчно. Сега и на Ромина започна така и пак си го изключвам ръчно.
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ето малко снимки . Значи това с мигачите си е нещо като вариатора при туинспарка
                            Честито колега, чудесно изглежда хубавицата. Поздравления за избора на този модел.

П.П. Вземи сипи малко нафта, че резервоарът е на 0-та И да боднеш една запалка, че много грозно зее тая дупка там
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Хаха и мойта ръчно си ги спирам, даже като се кача на друга кола ми е странно, че се спира само Иначе честито за колата и земи и сложи едни джанти, че й стоят като на 20 годишна фиат крома така
                              Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Working...
                              X